Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Je geboortegetal is 14 - Tarotkaart de Gematigdheid

Numerologie-Betekenis-Geboorte-Getal-14-Bloom

Jij ziet jezelf als een vredestichter.

Het getal 14 verwijst naar DE GEMATIGDHEID van het Tarotspel

Wanneer cijfer 14 jouw geboortegetal is, wil je alles mooi in evenwicht hebben. Jij zet jezelf steeds in om geschillen op te lossen. De Amerikaanse president Abraham Lincoln, die de slavernij verbood, is hiervan een voorbeeld. Toch kun jij zeer kritisch zijn en heb je soms moeite om maat te houden en te temperen. Sommigen durven wel eens over lijken gaan om evenwicht te vinden. Adolf Hitler had 14 als geboortegetal, evenals keizer Karel V.

Op heel veel ogenblikken in het leven zal je een beroep kunnen doen op een beschermengel. Vooral op financieel gebied lijkt dit goed te functioneren. Daardoor worden mensen met het geboortegetal 14 gemakkelijk zeer godvruchtig of bijgelovig, naarmate hen dat het beste uitkomt. Je hebt een goed verstand zolang je maar niet in panieksituaties terechtkomt, want dan kunnen de stoppen wel eens doorslaan. Jij kunt immers moeilijk verschillende zaken tegelijk aan en daarom leer je best om één taak na de andere volledig af te werken.

Een negatief tintje is wel dat jij de neiging hebt om je te laten kennen wanneer iemand die, voor de lieve vrede, water in de wijn moet doet.

De gesproken taal is nu eenmaal het sterkste wapen van een 14.

Lees ook nummer 5!

Interessante boeken over numerologie

Getallen bepalen je leven - €12,99
Getallen bepalen je leven - e-book - €7,99

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom