Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

De dodelijke aanslag op Ismail Haniya, de politieke leider van Hamas • Een horoscoopanalyse

Astrologie
05/08/2024
De dodelijke aanslag op Ismail Haniya, de politieke leider van Hamas • Een horoscoopanalyse

De politieke leider van het islamistische Hamas, Ismail Haniya, kwam om het leven bij een aanval in de Iraanse hoofdstad Teheran. We bekijken de horoscoop van het moment van de aanslag om een ander te duiden.

Ismail Haniya, de politieke leider van het islamistische Hamas, is omgekomen bij een aanslag in Teheran, de hoofdstad van Iran. We analyseren de horoscoop van het moment van de aanslag, omstreeks 02.00 uur op 31 juli 2024.

Iran en Hamas beschuldigden Israël van de dood van Ismail Haniya en dreigden met wraak. Ook Hezbollah-leider Hassan Nasrallah dreigde met vergelding: "De vijand moet zich voorbereiden op onze toorn en wraak", zei hij in een videoboodschap. Hezbollah zal zeker reageren met ‘echte vergelding’.

De Hamas-leider Ismail Haniya werd volgens de Amerikaanse krant 'The New York Times' gedood met een bom die in zijn verblijf was gesmokkeld. Israël bevestigt noch ontkent enige betrokkenheid.

Horoscoopanalyse van het moment van de aanslag

Dodelijke aanslag Hamas leider Ismail Haniya horoscoop Roger Walraedt artikel Bloom

Het stond in de sterren geschreven dat de gewelddadige actie zeer doordacht was voorbereid en een dodelijke afloop zou kennen.

De politieke leider van Hamas, Ismail Haniya, stierf in Teheran op 31 juli 2024, rond 02.00 uur. De aanslag vond plaats onder specifieke astrologische omstandigheden. De ascendant, die de gebeurtenis aanduidt, stond in Tweelingen. Mercurius, de heer van de ascendant, bevond zich in conjunctie met het I.C. en vormde een oppositie met het M.C. Mercurius, ook de heer van het vierde huis dat de afloop symboliseert, stond vierkant met Uranus, de heer van het negende huis, in het twaalfde huis. Dit wijst erop dat er vanuit het buitenland een onverwachte actie in beslotenheid werd uitgevoerd die een ravage veroorzaakte.

Banner Bloom Shop rechtopstaand

Verborgen geweld en politieke motieven

Mercurius vormde ook een vierkant met Mars, die eveneens in het twaalfde huis stond en de heer van het elfde huis was. Dit duidt op verborgen geweld dat ontspruit uit een politieke partij met vijandige bedoelingen.

Mars stond bovendien vierkant met het M.C., waardoor het lot van de gebeurtenis gekoppeld is aan geweld. Twee krachtige planeten, Uranus en Mars in het twaalfde huis, waren verantwoordelijk voor een explosie in een geheim, verborgen kader.

De rol van Jupiter en de Maan

Het twaalfde huis bevatte ook Jupiter, de heer van het zevende huis, wat duidt op een open vijand die toch in de verborgenheid opereert. Jupiter stond conjunct met de Maan, de heer van het tweede huis, wat duidt op de vaardigheid om in beslotenheid te handelen.

Doordachte voorbereiding

De Zon, de heer van het derde huis, stond op de cusp van het derde huis en inconjunct met het M.C. Dit geeft aan dat er grondig overleg nodig was om de nodige voorbereiding te treffen voor de actie. De Zon vormde een ruime oppositie met Pluto in het achtste huis, wat de gebeurtenis koppelde aan een dodelijke afloop - het overlijden van Hamas-leider Ismail Haniya. .

De dispositor van Pluto in huis acht was Uranus in huis twaalf, wat doodslag koppelde aan een verborgen, plotse actie.

Venus, de heer van het twaalfde huis, stond eveneens in het derde huis en vierkant met Uranus, wat erop wijst dat de verborgen actie om iets te vernietigen goed was voorbereid. Saturnus, de heer van het achtste huis, stond in het tiende huis, wat het lot van de gebeurtenis verbond met doodslag.

Neptunus, de heer van het tiende huis en de dispositor van Uranus, stond in oppositie met de Zwarte Maan in het vierde huis. Dit koppelde de gebeurtenis aan een gewelddadige, verholen activiteit die dood en vernieling zaaide.

Buitenlandse betrokkenheid bij de aanslag op Ismail Haniya

In het tiende huis stond ook nog de Noordelijke Maansknoop, die goed sextiel verbonden was met Uranus, de heer van het negende huis in het twaalfde huis, wat duidt op een verborgen betrokkenheid van het buitenland bij de hele operatie.

Reactie van Iran en de Arabische wereld

De reactie op de dodelijke aanslag op Ismail Haniya, de voormalig politieke leider van Hamas, van Iran, die steun vindt in de Arabische wereld, kan intens zijn. De oppositie tussen Neptunus en de Zwarte Maan kan onvoorspelbaar destructief uitpakken, aangezien de Zwarte Maan een neptuniaans-plutonisch karakter vertoont, wat dood en vernieling veroorzaakt.

Link naar de website van auteur Roger Walraedt:
https://astranalys.weebly.com

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom