Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

EK 2024: hoe staan de Rode Duivels ervoor astrologisch gezien?

EK 2024: hoe staan de Rode Duivels ervoor astrologisch gezien?

Op 14 juni 2024 barst het EK voetbal los met de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland in München. Gastland Duitsland heeft alles uit de kast gehaald om een spectaculair Europees voetbalkampioenschap neer te zetten. Ook België zal prominent aanwezig zijn in dit toernooi. Het is nu aan de Rode Duivels en hun coach, Domenico Tedesco, om te bewijzen wat ze waard zijn. Tijd voor een horoscoopanalyse door astroloog Yves Polet.

Coach Domenico Tedesco heeft zijn sporen al verdiend in het Duitse voetbal. Hij was eerder trainer bij Schalke 04 en RB Leipzig, waar hij in 2022 de prestigieuze DFB-Pokal won, de belangrijkste bekercompetitie in Duitsland. Tedesco kent het Duitse voetbal door en door, wat mogelijk een slimme zet is van de Belgische voetbalbond met het oog op een potentiële beslissende wedstrijd tegen Duitsland in juli 2024. Eerst moet België echter als reekshoofd eindigen in groep E.

Tedesco behoort tot de succesvolle jonge coaches, ondanks dat hij zelf nooit een topvoetballer is geweest. Hij staat bekend als een 'laptoptrainer', iemand die gebruikmaakt van data en analyses om het beste uit zijn team te halen. Juni belooft een cruciale maand te worden. We zien bemoedigende signalen die erop wijzen dat spelers zoals Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku het tot groepswinnaar weten te schoppen. De achtste finale, die op 2 juli 2024 plaatsvindt, wordt andere koek. Bij Domenico Tedesco is op 2 juli 2024 de spanning te snijden. Het is alsof een muur moet gesloopt worden tijdens deze match.

Download deze horoscooptekening.

EK Voetbal Rode Duivels Horoscoop Astrologie

Jérémy Doku zal een sleutelrol spelen in de achtste finale. Zijn talent en technische vaardigheden maken hem een van de beste dribbelaars ter wereld. Zijn astrologische geboortehoroscoop toont een krachtige combinatie van Stier, Schorpioen en Tweelingen, wat zijn stabiliteit en beweeglijkheid verklaart. De invloed van Mars, Jupiter en Venus in Tweelingen, gecombineerd met de vaste energie van Stier en Schorpioen, zorgt ervoor dat Doku moeiteloos verdedigers passeert zonder zijn balans te verliezen.

De Zon, Mercurius en Saturnus staan in Stier, terwijl de Maan conjunct Pluto in Schorpioen staat. Deze astrologische factoren dragen bij aan Doku's onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen. De strijdlustige energie van Maan/Pluto in Schorpioen is moeilijk te evenaren, en in combinatie met Saturnus in Stier, geeft dit Doku de kracht om tot het uiterste te gaan. Bovendien zal de gezegende Jupiter in Stier de jonge Antwerpenaar ondersteunen, wat hem nog onmisbaarder maakt voor zijn ploeg, Manchester City.

De achtste finale belooft een intense uitdaging te worden voor België. De vraag blijft of Tedesco en zijn team de juiste tactiek kunnen vinden om de muur van verdedigers te doorbreken en hun weg naar de overwinning te banen.

Zware beproeving voor de Rode Duivels

De achtste finale, met de Maan in Stier, zal een zware beproeving zijn voor de Rode Duivels. Het wordt een wedstrijd waarin een muur van verdedigers doorbroken moet worden. Zal Tedesco de juiste strategie uitgetekend hebben op zijn laptop? Met de transit Zon in Tweelingen en Mars in zijn eigen teken Ram, zullen ook spelers met deze eigenschappen, zoals Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, een belangrijke rol spelen.

De achtste finale belooft een intense uitdaging te worden voor België. De vraag blijft of Tedesco en zijn team de juiste tactiek kunnen vinden om de muur van verdedigers te doorbreken en hun weg naar de overwinning te banen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom