Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Mars in Tweelingen • 20 juli - 4 september 2024 • De perfecte zomertransit

Astrologie
Bloom
11/08/2024
Mars in Tweelingen • 20 juli - 4 september 2024 • De perfecte zomertransit

Van zaterdag 20 juli tot woensdag 4 september reist de vurige planeet Mars door het luchtteken Tweelingen. Mars in Tweelingen 2024 zorgt voor een frisse wind in een zomer waarin al hard gewerkt is. Je inzet van de voorbije maanden loont, nu is het tijd om te genieten van vrijheid en om je levensenergie aan te vullen met fijne ontmoetingen en nieuwe interesses.

De transit Mars in Tweelingen 2024 is een opluchting te noemen na de conjunctie (of samenstand, 0°) van Mars en Uranus in Stier die zich op 15 juli voltrok. Het vaste aardeteken Stier gaf je tijdens de transit Mars in Stier de motivatie om door te zetten en te bouwen aan een langdurige basis. Dat begon te veranderen toen de krachtige conjunctie van Mars en Uranus in Stier in het zicht kwam.

Mars- en Uranusconjuncties leggen oude patronen bloot en geven het verlangen naar onafhankelijkheid in jou vrij spel. Je werd daardoor met momenten hardhandig naar je essentie geduwd, want het vuur van Mars en de rebellie en de chaos van Uranus dulden geen omwegen. Je voelde aan alles dat er verandering op til was, en nodig was. Dat geldt hier zeker voor de thema’s waarop Stier betrekking heeft: veiligheid, stabiliteit, financiën.

Die verandering wordt vanaf 20 juli ondersteund door Mars in Tweelingen. Je breekt verder uit je cocon, de sfeer klaart op en wordt luchtiger en je slaagt er gemakkelijker in om positief en enthousiast te zijn.

Wat je moet weten over Mars in Tweelingen 2024

Mars in Tweelingen 2024 visual artikel Bloom web

Tijdens de transit van Mars door Tweelingen heb je een sterke behoefte om te communiceren, vaak op een vurige manier. Je innerlijke krijger wil informatie delen en nieuwsgierig ontdekken.

Tweelingen is een luchtig teken dat snel van de ene interesse naar de andere springt en beide kanten van elk verhaal kan zien. Met de energie van Mars word je nog rustelozer, wat het moeilijk maakt om focus te vinden en projecten af te maken. Toch geeft Mars in Tweelingen 2024 je ook energie om vastberaden te zijn. Je bent veelzijdig en flexibel, maar pas op dat je je energie niet te wijd verspreidt. Dit is een tijd om je communicatievaardigheden te verfijnen en je tactische vaardigheden optimaal te benutten.

Drie tips voor Mars in Tweelingen 2024

  • Houd je communicatie tactvol: wees je bewust van hoe je overkomt en vermijd te abrupt te zijn in je gesprekken. Gebruik je woorden wijselijk en effectief om misverstanden te vermijden.
  • Focus op één ding tegelijk: probeer je energie te richten op één project om het daadwerkelijk af te maken.
  • Geniet van het leren: gebruik deze periode om nieuwe kennis op te doen en je horizon te verbreden, zonder jezelf te overbelasten. Diversifieer slim en zorg ervoor dat je realistische doelen stelt om niet overweldigd te raken.

Het is tijd om te genieten van vrijheid en om je levensenergie aan te vullen met fijne ontmoetingen en nieuwe interesses.

Tips voor Mars in Tweelingen 2024 voor alle sterrenbeelden

”Mars in Tweelingen 2024 is de ideale zomertransit.”
Ram - Mars in Tweelingen 2024

Ram, je kunt je verheugen op een levendige en drukke periode tijdens Mars in Tweelingen, met veel sociale activiteiten en entertainment. Maar let op, jouw beruchte korte lontje kan nog sneller aangestoken worden dan normaal, Ram. Houd je hoofd dus koel en blijf beleefd.

Stier - Mars in Tweelingen 2024

Je bent gemotiveerd om je inkomsten op te schalen, en dat lukt je ook. De uitdaging ligt echter in het beteugelen van je uitgaven. Het goede nieuws is dat je, Stier, een verbeterd inzicht in cijfers krijgt, waardoor budgetteren gemakkelijker wordt.

Tweelingen - Mars in Tweelingen 2024

Tweelingen, wanneer Mars door jouw eigen teken trekt, nemen je zelfvertrouwen en charisma toe – maar je staat ook bekend om je rusteloosheid en wispelturigheid, en deze worden nu ook versterkt. Probeer variatie aan te brengen in je dagelijkse routine zodat je je niet gaat vervelen.

Kreeft - Mars in Tweelingen 2024

Kreeft, jouw spirituele natuur wordt geactiveerd en je gaat op zoek naar spirituele waarheden. Houd een open geest en wees niet bang om te experimenteren of nieuwe dingen uit te proberen of nieuwe mensen te ontmoeten.

Leeuw - Mars in Tweelingen 2024

Wanneer Mars door Tweelingen trekt, worden je humanitaire instincten geprikkeld, en je immer grote hart zal meer dan ooit voelen dat je verschil wilt maken in de wereld. Deze energie helpt je ook opnieuw te kijken naar de levensrichting die je voor jezelf uitgestippeld hebt. Klopt die nog, Leeuw, of ga je dingen veranderen?

Maagd - Mars in Tweelingen 2024

Mars in Tweelingen motiveert je om je talenten en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, Maagd. Dit is een goede periode om je carrière een nieuwe wending te geven; Mars geeft je vertrouwen in je eigen kunnen en de energie van Tweelingen helpt je om spontaan te kunnen reageren op levensveranderende kansen die voorbij komen.

Weegschaal - Mars in Tweelingen 2024

Ga je op vakantie of plan je een dagje uit? Ideaal! Je kunt veel leren van nieuwe plekken en nieuwe gezichten, Weegschaal, dus sluit je niet af voor de ervaringen die op je pad komen. Mars in Tweelingen is jouw reisplannen sowieso gunstig gezind.

Schorpioen - Mars in Tweelingen 2024

Tijdens Mars in Tweelingen wil jij graag alles tot op de bodem uitzoeken, Schorpioen, maar onthoud ook dat wat je ontdekt, nooit meer vergeten kan worden. Richt je op het onthullen van je eigen waarheden, in plaats van te graven in de geheimen van anderen.

Boogschutter - Mars in Tweelingen 2024

Mars in Tweelingen zet de liefde bij jou op nummer één, Boogschutter. Je verlangt en zoekt naar veel passie en opwinding, maar door de energie van Mars zit er een wispelturig kantje aan. Flirten brengt waarschijnlijk tijdens deze transit niet veel op, in een lange relatie is de kans op passie nu erg groot.

Steenbok - Mars in Tweelingen 2024

Mars in Tweelingen helpt je om georganiseerd te raken en te blijven, Steenbok. Schrijf je briljante ideeën op in plaats van ze meteen weer te vergeten! Er zit zoveel in je hoofd dat het uitwerken van een plan de beste optie is om wat rust te vinden.

Waterman - Mars in Tweelingen 2024

Jij gedijt goed op de energie van Mars in Tweelingen, Waterman. Je creativiteit wordt geprikkeld, je geniet van samenzijn met anderen en je hebt het gevoel dat je helemaal jezelf kunt zijn. Deze transit mag voor jou blijven duren, haal er alles uit terwijl het duurt!

Vissen - Mars in Tweelingen 2024

Mars in Tweelingen triggert je banden met je familie, Vissen. Relaties die al onder spanning staan, worden opnieuw uitgedaagd. Het is dan ook de perfecte moment om onuitgesproken dingen nu wel uit te wisselen. Zo krijgen deze relaties opnieuw ruimte om te groeien.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom