Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Nieuwe Maan in Leeuw 4 augustus 2024 • Geef je innerlijke kind vrij spel

Astrologie
Bloom
24/07/2024
Nieuwe Maan in Leeuw 4 augustus 2024 • Geef je innerlijke kind vrij spel

Op 4 augustus om 13.14 uur vindt de Nieuwe Maan plaats in het sterrenbeeld (of liever dierenriemteken) Leeuw. Deze maanfase moedigt je aan om opnieuw te beginnen en om deze keer vooral te focussen op je creatieve dromen. Nieuwe Maan in Leeuw is een uitgelezen periode om de dingen die jou speciaal maken te ontdekken en te delen: jouw unieke, creatieve krachten. Geef je innerlijke kind vrij spel en zoek de schoonheid van het leven in de kleine dingen, dat zal je inspiratie doen stromen!

Wat doe je met Nieuwe Maan?

De Nieuwe Maan is een krachtige tijd voor vernieuwing en intentiezetting. Het is een moment om na te denken over wat je wilt manifesteren in je leven. Traditioneel gezien is het een tijd om nieuwe projecten te starten, doelen te stellen en intenties voor de komende maand te formuleren. Activiteiten zoals meditatie, journalen en het creëren van vision boards kunnen helpen om je intenties te verduidelijken en je te richten op wat je wilt bereiken.

”Je krijgt planetaire steun van Mars en Jupiter.”

De kracht van Nieuwe Maan in Leeuw

Wanneer de Nieuwe Maan in Leeuw valt, worden de thema's van vernieuwing gekleurd door de eigenschappen van Leeuw. De Leeuw staat bekend om zijn vurige energie, creativiteit, zelfvertrouwen en verlangen naar erkenning. Deze Nieuwe Maan in Leeuw nodigt je uit om je te verbinden met je innerlijke kracht en moed, en om je unieke talenten en gaven te omarmen en te laten zien.

De Leeuw moedigt je aan om groots te dromen en je passies te volgen. Open je hart en handel vanuit liefde en enthousiasme. Blaas je creatieve projecten nieuw leven in en richt je op wat jou echt vreugde brengt. Of het nu gaat om artistieke inspanningen, romantische avonturen, of het nastreven van persoonlijke doelen, de energie van de Leeuw helpt je om met vertrouwen en flair voorwaarts te gaan.

Harmonie met Mars en Jupiter

De Nieuwe Maan in Leeuw op 4 augustus 2024 is in harmonie met de planeten Mars en Jupiter. Mars brengt energie, actie en doorzettingsvermogen, terwijl Jupiter optimisme, groei en expansie bevordert. Samen zorgen ze voor een krachtige combinatie die je helpt om ondernemend en vol vertrouwen nieuwe plannen te realiseren. Met deze planetaire steun kun je obstakels overwinnen en je doelen met een gevoel van avontuur en positieve verwachting nastreven.

(lees verder onder de afbeelding)

Nieuwe Maan in Leeuw is een uitgelezen periode om de dingen die jou speciaal maken te ontdekken en te delen: jouw unieke, creatieve krachten.

Tips voor deze Nieuwe Maan in Leeuw

Tip 1 - Organiseer een creatieve sessie

Breng de innerlijke kunstenaar in jezelf naar boven door een creatieve sessie te organiseren. Of je nu gaat schilderen, tekenen, schrijven of muziek maken, de energie van de Leeuw moedigt je aan om je creatieve krachten te omarmen en te uiten. Nodig vrienden uit voor een gezamenlijke creatieve avond of reserveer een moment voor jezelf om in stilte aan je project te werken. Dit is het moment om je passie te volgen en je unieke talenten te laten zien.

Tip 2 - Ga op avontuur met je innerlijke kind

Wend deze Nieuwe Maan in Leeuw aan om je innerlijke kind de aandacht te geven die het verdient. Doe iets dat je als kind leuk vond, zoals naar een pretpark gaan, een dagje naar het strand, of simpelweg in de speeltuin spelen. Het herontdekken van deze eenvoudige vreugden kan je helpen om stress los te laten en weer in contact te komen met je spontane en speelse kant. Het is een geweldige manier om de levendige en avontuurlijke energie van de Leeuw te omarmen en te genieten van het moment.

Tip 3 - Plan een romantisch avontuur

De Nieuwe Maan in Leeuw op zondag 4 augustus 2024 is ook een geweldige tijd voor romantiek. Plan een speciaal uitje met je partner of, als je single bent, organiseer een leuke date-avond voor jezelf. Denk aan een picknick in het park, een avondje sterrenkijken, of een gezellig diner thuis met je favoriete gerechten. De vurige en liefdevolle energie van de Leeuw zorgt voor een perfecte setting om je romantische kant te omarmen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom