Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld?

Astrologie
Bloom
02/08/2024
Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld?

Ieder sterrenbeeld heeft zijn unieke eigenschappen en kenmerken die ook van invloed kunnen zijn op het moederschap of grootouderschap. Ontdek welke persoonlijkheid er schuilt in jouw astrologische sterrenbeeld: ben je meer een wolvenmoeder of een coole moeder? Mummiekoek of mummievriendin? Hoe ga je het beste om met je kinderen en kleinkinderen? Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld? Leer je sterke punten benutten en zwakke punten aanpakken voor een warme en ondersteunende relatie.

Mama of oma met sterrenbeeld Ram

Ram, jij bent een dynamische en inspirerende kracht.

Mama Ram: Jij bent een onvermoeibare moeder, ondanks je drukke schema vind je altijd tijd voor je gezin. Met een jeugdige geest geniet je van plezier maken en het uitproberen van nieuwe activiteiten. Het organiseren van onvergetelijke programma's voor je kinderen is een van je vele talenten.

Oma Ram
: Jij bent een vrolijke en dynamische grootmoeder die graag rondrent en hartelijk lacht. Je kleinkinderen vragen zich af waar je al die energie vandaan haalt, want zij kunnen nooit genoeg krijgen van de speeltijd met jou. Ze zijn meestal degene die uiteindelijk uitgeput raken!

Sterktes
: Als een kind van Mars ben jij een energiebom, vol actie en moed. Je gaat zonder angst vooruit en neemt graag initiatieven en risico's. Kortom, je bent een echte doorzetter.

Advies
: Soms kan je directheid je parten spelen, en je opmerkingen kunnen je kinderen en kleinkinderen kwetsen. We raden je aan om je emoties en ongeduld onder controle te houden. Probeer diplomatisch te zijn, en je zult merken dat dit je relaties versterkt!

Mama of oma met sterrenbeeld Stier

Stier, jij bent een zorgzame en veilige haven.

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 1

Mama Stier: Voor jou is het welzijn van je kinderen van het grootste belang. Elke dag zorg je ervoor dat ze niets tekortkomen, van heerlijke maaltijden tot een gezellig en gelukkig huis.

Oma Stier: Als rustige en vriendelijke oma ben je een ware keukenprinses. Je kleinkinderen genieten keer op keer van je heerlijke gerechten en ontwikkelen een voorliefde voor lekker eten.

Sterktes
: Je eenvoudige levenswijze brengt vrede en harmonie in je leven. Je weet te genieten van kleine, gezonde pleziertjes die je dagelijkse leven charmanter maken. Je bent een ervaren moeder en een wijze grootmoeder. Materieel comfort is belangrijk voor jou, en je zorgt ervoor dat dit onder alle omstandigheden behouden blijft.

Advies
: Soms ben je te veel terughoudend en blijf je in je comfortzone, waardoor je nieuwe ervaringen vermijdt. We raden je aan om wat avontuurlijker te zijn! Laat je kinderen en kleinkinderen een bron van inspiratie zijn. Moedig hen aan om nieuwe en interessante activiteiten te ontdekken. Ze zullen ervan genieten, en jij ook! Het is een geweldige manier om samen te groeien en bijzondere herinneringen te creëren.

(lees verder onder de afbeelding)

Mama of oma met sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen, jij bent communicatief en een speelse vogel

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 2

Mama Tweeling: Als Tweelingenmoeder ben jij begripvol en een uitstekende luisteraar. Je zoekt vooral dialoog met je kinderen en laat je zelden meeslepen. Je houdt altijd een zekere afstand, maar dit stelt je in staat om hen op te vrolijken wanneer dat nodig is. Een waardevolle eigenschap.

Oma Tweeling
: Als Grootmoeder Tweelingen ben jij van nature speels en geniet je ervan om je kleinkinderen te verwennen en urenlang met hen te spelen. Ze zijn dol op jou, en het huis van oma is voor hen zelfs beter dan de speeltuin!

Sterktes
: Je sterke punten zijn vriendelijkheid, sociale vaardigheden en intelligentie. Je past je moeiteloos aan elke situatie aan en bent gezellig gezelschap. Je hebt ook een ondeugende kant die je jong van geest houdt. Met je nieuwsgierige en communicatieve aard kun je urenlang praten zonder je te vervelen. Het is een kans om te leren en te groeien!

Advies
: Ons advies voor jou is om jezelf niet te veel te verspreiden, ondanks je vele talenten. Soms raak je te veel dingen tegelijk aan en vergeet je wat echt belangrijk is. Dit kan je kinderen en kleinkinderen irriteren. Onze tip: blijf gefocust en concentreer je op één ding tegelijk. Op die manier kun je efficiënter en effectiever zijn.

Mama of oma met sterrenbeeld Kreeft

Kreeft, jij bent zachtaardig en familiaal.

Mama Kreeft: Jij bent een liefdevolle en zorgzame moeder die altijd haar best doet om goed voor haar kinderen te zorgen. Misschien soms zelfs een beetje te veel! Je maakt je voortdurend zorgen over hun welzijn, gezondheid en toekomst, en dat kan soms leiden tot overbezorgdheid, zelfs als ze al volwassen zijn.

Oma kreeft
: Jij bent het toonbeeld van een goedhartige en vriendelijke oma die haar kleinkinderen graag verwent. Als er zorgen zijn, ben jij altijd de eerste die hen troost en mooie verhalen vertelt om hun tranen te drogen.

Sterktes
: Je sterke punten zijn je vrijgevigheid en genegenheid. Je bent intuïtief en luistert goed naar je gevoelens. Iedereen weet dat ze bij jou terecht kunnen voor het kleinste probleem. Je staat altijd voor anderen klaar, wat er ook gebeurt.

Advies
: Ons advies voor jou is om niet te veel in het verleden te blijven hangen en niet te nostalgisch te worden naar je eigen kindertijd. Je neiging naar melancholie kan soms verdrietig maken en zorgen baren bij je kinderen en kleinkinderen. Probeer in de plaats daarvan plannen te maken voor de toekomst en te genieten van het leven. Jouw positieve en vrolijke ingesteldheid zal je hele familie opvrolijken.

Mama of oma met sterrenbeeld Leeuw

Leeuw, jij bent veeleisend en genereus.

Mama Leeuw: Bazige types die met één blik hun kinderen weten te kalmeren. Ondanks je bazige aard smelt je bij het zien van de lachende gezichtjes van je kleintjes. Je houdt van je kinderen en verwent ze graag, soms misschien iets te veel!

Oma Leeuw:
Autoriteit is voor jou de sleutel tot een goede opvoeding. Maar dat betekent niet dat je niet gul bent met je kleinkinderen, op wie je enorm trots bent. In je hart ben je een zachtaardige oma.

Sterktes
: Je voelt de behoefte om je gezag te laten gelden, het zit gewoon in je natuur. Je kan veeleisend en soms standvastig zijn, maar je bent ook loyaal en trouw. Je bent genereus tot in het extreme en weet mensen aan zich te binden. Vaak ben je de koningin van het feest en je hele familie bewondert en adoreert jou!

Advies
: Ons advies aan jou is om te letten op je trots en eer, want deze kunnen soms tot arrogantie leiden met een opgeblazen ego. Deze houding kan worden afgekeurd door je kinderen en kleinkinderen, of erger nog, kan hen complexen bezorgen. Wees eenvoudiger en natuurlijker. Op die manier ben je veel toegankelijker en geruststellender voor je nakomelingen.

(lees verder onder de afbeelding)

Mama of oma met sterrenbeeld Maagd

Maagd, jij bent praktisch ingesteld en overbeschermend.

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 3

Mama Maagd: Jij bent een zorgzame en verantwoordelijke moeder die altijd bezig is met het nakomen van haar verplichtingen. Soms ben je te kritisch op jezelf, maar dat hoeft niet! Je hebt voor je kinderen altijd een overvloed aan liefde. Dus stop met jezelf te veel druk op te leggen en herwin je zelfvertrouwen! Neem elke dag een moment voor jezelf.

Oma Maagd
: Voor jou staat hygiëne en gezondheid bovenaan de lijst. Je hebt de neiging om soms overbeschermend te zijn, maar je hart is groot en je bent betrouwbaar. Probeer ook eens te ontspannen!

Sterktes
: Je sterke punten zijn je betrouwbaarheid, ordelijkheid en perfectionisme. Iedereen kan op jou rekenen en je bent altijd bezig om jezelf nuttig te maken. Je hebt de gewoonte om jezelf regelmatig in vraag te stellen om zo te blijven groeien, en dat zijn zeldzame en waardevolle eigenschappen.

Advies
: Ons advies voor jou is om niet bang te zijn dat je dingen niet goed genoeg doet. Soms maak je je te veel zorgen en ben je te streng voor jezelf. Dat kan ook je kinderen en kleinkinderen beïnvloeden, die juist graag ontspannen en plezier hebben met jou. Gun jezelf wat mildheid en erken dat je elke dag je best doet. Dat is wat echt telt!

(lees verder onder de afbeelding)

Mama of oma met sterrenbeeld Schorpioen

Schorpioen, jij bent gepassioneerd en volgt je intuïtie.

Mama Schorpioen: Jij straalt van energie, hebt onvoorwaardelijke liefde voor je kleintjes, en je bent vastberaden om ze te beschermen! Je twijfelt niet om je klauwen uit te slaan als het nodig is, maar je weet ook hoe je hen respect voor anderen kunt bijbrengen. Ze genieten ervan om bij jou op bezoek te komen en in jouw gezelschap te zijn.

Oma Schorpioen
: Jij bent een fascinerende grootmoeder, vol verhalen die je kleinkinderen meenemen naar andere werelden, dankzij de magie van jouw woorden en de kracht van bijzondere, sprookjesachtige verhalen.

Sterktes
: Jouw sterke punten zijn jouw passie en vastberadenheid. Je bent creatief en intuïtief, en je houdt ervan om dingen tot in de puntjes af te maken. Jouw kinderen en kleinkinderen bewonderen jouw verbeeldingskracht en jouw gave om dingen intuïtief aan te voelen. Slechts een blik van jou is genoeg om te weten dat er iets aan de hand is. Deze unieke eigenschappen trekken anderen naar jou toe.

Zwaktes
: Ons advies voor jou is om, ondanks je passie, je gevoeligheid te tonen voor existentiële crises die soms moeilijk onder controle te houden zijn. Je emoties kunnen soms de overhand nemen en het moeilijk maken om jezelf te beheersen. Voor het welzijn van de kinderen is het belangrijk om te proberen kalm te blijven. Omarm jezelf en werk aan het vinden van innerlijke vrede.

Mama of oma met sterrenbeeld Weegschaal

Weegschaal, jij bent harmonieus en hebt een luisterend oor.

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 4

Mama Weegschaal: Jij bent altijd attent voor de kleinste details en staat klaar om problemen op te lossen en een glimlach op ieders gezicht te toveren. Je bent een uitstekende bemiddelaar en geeft de voorkeur aan luisteren en praten in plaats van schreeuwen.

Oma Weegschaal:
Jij houdt ervan om eropuit te gaan en je kleinkinderen mee te nemen naar allerlei activiteiten. Of het nu de bioscoop, het theater of het circus is, je hebt altijd talloze ideeën om hen te vermaken. Je kent de stad en al haar geheimen en laat hen graag kennismaken met nieuwe trends.

Sterktes
: Jouw sterke punten zijn dat je een evenwichtig leven nastreeft en een gevoel voor harmonie hebt. Je natuurlijke zachtaardigheid en gezelligheid worden enorm gewaardeerd, en je coöperatieve aard zorgt ervoor dat je aangenaam gezelschap bent. Jouw gevoel voor rechtvaardigheid maakt je bovendien charmant, kortom, je hebt alle geweldige kwaliteiten.

Advies
: Ons advies voor jou is om niet te lang te blijven twijfelen bij het nemen van beslissingen. Het dagelijks uitstellen van keuzes kan je belemmeren en onzekerheid veroorzaken. Soms kan al dat getwijfel ook je omgeving irriteren. Wees moediger en durf beslissingen te nemen zonder achteraf de klok te willen terugdraaien. Het belangrijkste om vooruit te komen is actie ondernemen.

Mama of oma met sterrenbeeld Boogschutter

Mama Boogschutter: Jij staat vol wijsheid naast je kleintjes en wijst hen het pad dat ze moeten volgen. Met een glimlach op je gezicht deel je jouw onveranderlijke levensvreugde met hen.

Oma Boogschutter
: Jij houdt van avontuur en natuur, en je neemt je kleinkinderen graag mee op boswandelingen en geïmproviseerde picknicks. Ze genieten ervan om vrij rond te rennen en met jou de tijd van hun leven te hebben.

Sterktes
: Je sterke punten zijn je enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid. Je bent als een dagelijkse bron van zonneschijn voor iedereen om je heen. Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je graag reist en geniet van vrijheid, cultuur en filosofie. Met jouw aanwezigheid ontwaken je kinderen en kleinkinderen met een open geest in het leven.

Advies
: Ons advies voor jou is om soms wat geduldiger te zijn en jezelf niet te veel te laten meeslepen. Je hebt een natuurlijk evenwicht tussen verstand en instinct, maar soms kan dit leiden tot plotselinge veranderingen in je houding die verwarrend kunnen zijn voor je nakomelingen. Probeer jezelf beter onder controle te houden en blijf kalm in verschillende situaties.

(lees verder onder de afbeelding)

Mama of oma met sterrenbeeld Steenbok

Steenbok, jij bent een vertrouwenspersoon met zelfbeheersing.

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 5

Mama Steenbok: Jij bent als de dragende muur van het huis. Wanneer er een probleem is, heb jij altijd de oplossing paraat. Met jou in de buurt hebben de kinderen niets te vrezen, want jij creëert een veilige en geborgen sfeer.

Oma Steenbok
: Je kleinkinderen weten dat jij altijd nieuwe avonturen voor hen in petto hebt en dat je geduldig klaarstaat om hen te helpen met hun uitdagingen. Jouw vooruitziende blik en kalme houding zorgen voor een bijzondere zachtheid, die perfect is voor de kleintjes.

Sterktes
: Geduld is jouw grootste kracht, een waardevolle eigenschap bij het omgaan met kinderen. Daarnaast beschik je over logisch denken en uitzonderlijke zelfbeheersing, waardoor je in elke situatie rustig blijft en verstandige beslissingen neemt. Als een rots sta je stevig en betrouwbaar.

Advies
: Soms kan je afstandelijk overkomen, wat anderen kan afschrikken. Het is belangrijk om vertrouwen te leren geven en anderen toe te laten in jouw wereld. Je kinderen en kleinkinderen verdienen jouw vertrouwen en zullen zich meer openstellen als ze voelen dat je ze volledig steunt. Laat hen de wereld ontdekken en laat de band tussen jullie natuurlijk groeien.

Mama of oma met sterrenbeeld Waterman

Waterman, jij bent nieuwsgierig en een unieke creatieveling.

Mama Waterman: Jij bent altijd voorop als het gaat om nieuwe trends en technologie. Samen met je kinderen ontdek je graag de nieuwste gadgets. Communicatie is jouw sterke punt en jouw kinderen vertellen je alles.

Oma Waterman:
Nieuwsgierig en geïntrigeerd door originaliteit, ben jij een speelse grootmoeder. Samen met je kleinkinderen organiseer je altijd ongewone en creatieve activiteiten, zoals knutselen, sieraden maken, kleien, koken en theater. Je betrekt hen overal bij en ze blijven graag terugkomen voor meer!

Sterktes
: Je hecht veel waarde aan vrijheid, zowel aan jezelf als anderen. Hierdoor weet je je goed aan te passen aan verschillende mensen en situaties, zonder oordeel. Dankzij jou voelen je kinderen en kleinkinderen zich comfortabel om hun eigen persoonlijkheid en unieke eigenschappen te omarmen. Dit opent geweldige mogelijkheden om jezelf voor anderen open te stellen.

Advies
: Als individualist kun je soms wat egoïstisch zijn en jouw eigen belangen boven die van anderen stellen bij het nemen van beslissingen. Een goed advies is om de mensen om je heen te raadplegen en hen te betrekken in het besluitvormingsproces, zodat jouw relaties bevredigender worden. Delen maakt alles beter!

Mama of oma met sterrenbeeld Vissen

Vissen, jij bent empathisch en ondersteunend.

Welke soort mama of oma ben jij volgens je sterrenbeeld Bloom artikel 6

Mama Vissen: Je bent diep verbonden met je kinderen en staat altijd aan hun zijde, volgend en aanmoedigend in alles wat ze doen. In ruil daarvoor koesteren ze jouw nabijheid en is jouw geluk compleet.

Oma Vissen:
Met een grote mate van gevoeligheid geef je veel aandacht aan je kleinkinderen. Je dompelt hen onder in een wereld van muziek en zingt samen met hen mooie liedjes. Je bent een zorgzame en liefdevol persoon en je geeft hen altijd het beste advies.

Sterktes
: Jouw scherpe intuïtie en rijke creativiteit maken jou geliefd bij anderen. Je welwillendheid en het vertrouwen dat je uitstraalt, trekken mensen naar je toe. Je bent een geweldige luisteraar en een meester in het delen van emoties. Voor iedereen ben je de ultieme vertrouwenspersoon.

Advies
: Let op je overgevoeligheid, want soms kan dit je parten spelen. Je bent een echte emotionele spons en absorbeert de gevoelens van anderen. Dit kan soms leiden tot besluiteloosheid of het uitspreken van woorden waar je later spijt van krijgt. Probeer je emoties beter te beheersen, zodat je meer stabiliteit ervaart in jezelf en je omgeving. Dit zal jou en anderen ten goede komen.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom