Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Wordt Bart De Wever premier? • Een horoscoopanalyse

Wordt Bart De Wever premier? • Een horoscoopanalyse

Na de verkiezingen van 9 juni 2024 kwam de NVA als overwinnaar uit de bus. Het is dus aan hen om het initiatief te nemen voor de vorming van een nieuwe regering. Laten we bij deze horoscoopanalyse de solaar van hun leider, Bart De Wever, bekijken om na te gaan welke kansen hij heeft om premier te worden.

1. De uitdagingen voor Bart De Wever

Wordt Bart De Wever premier solaar horoscoopanalyse Roger Walraedt

Download de horoscooptekening

Dit is een jaar waarin Bart De Wever bereid is zichzelf ten dienste te stellen van anderen en zich op te offeren voor een ideaal dat hij wil bereiken.

De ascendant van de solaar valt in het teken Leeuw, in de dwad van Waterman, en wordt beheerst door de Zon, Jupiter en Uranus.

Dit jaar is Bart De Wever op zoek naar de verspreiding van zijn ideeën om zijn persoonlijkheid meer glans en aanzien te verlenen. Bepaalde verenigingen of groeperingen helpen hem daarbij. Hij wil zich vooral origineel en vernieuwend opstellen, wat door zijn omgeving niet altijd begrepen wordt.

Het Medium Coeli (MC) valt in de laatste graad van Ram, in de dwad van Vissen, en wordt beheerst door Mars, Jupiter en Neptunus. Dit is een jaar waarin Bart De Wever bereid is zichzelf ten dienste te stellen van anderen en zich op te offeren voor een ideaal dat hij wil bereiken. Hij getuigt van een scherpe intuïtie en moet erop letten zijn energie gericht te besteden en niet te verspillen aan nutteloze zaken.

De Zon, die tevens heer van de ascendant is, valt in het 5de huis. Dit jaar beschikt hij over veel potentiële leiderscapaciteiten. Hij streeft sterk naar zelfexpressie en zelfwaardering door zich als een leidende figuur op te werpen. Hij wil een bepaalde vorm van aanzien realiseren tegenover zijn omgeving.

Het 5de huis is het 12de van het 6de huis. Dit kan betekenen dat Bart De Wever zich dit jaar zorgen maakt over bepaalde facetten van zijn werkomgeving. De Maan staat op de cusp van het 10de huis, wat wijst op grote activiteit en veranderingen in alles wat met publiek contact te maken heeft, zoals vrouwen, kinderen, en zijn carrière.

Dit jaar kan hij zich laten leiden door gevoeligheden, waardoor hij geneigd is te streven naar verzoening bij conflicten. De Maan is heer van het 12de huis, waardoor verborgen, vijandige krachten hem enig nadeel kunnen berokkenen met betrekking tot zijn maatschappelijk aanzien.

”Door de stand van Uranus zullen anderen een grote invloed hebben op het staatsbestel.”

De Zon staat in driehoek met de Maan, heer van het 12de huis, op de cusp van het 10de huis, wat aangeeft dat Bart De Wever in staat is de vijandige krachten die zijn carrière kunnen bedreigen te overwinnen.

De Zon staat conjunct met Mercurius, hoewel Mercurius in een ander teken staat. Mercurius is heer van het 2de, 3de en 11de huis. De financiële situatie en de verhouding tot vakverenigingen en politieke partijen zullen voor discussie en overleg zorgen en het beleid domineren.

Het 2de huis wordt getekend door de Zwarte Maan, waardoor de financiële toestand als een dreiging boven het regeringswerk blijft hangen. Het MC wordt beïnvloed door de stand van Uranus, heer van het 7de huis, die oppositiet staat met Venus, heer van het 4de huis. Door de stand van Uranus zullen anderen een grote invloed hebben op het staatsbestel. Dit kunnen internationale gemeenschappen of belangengroepen zijn die tegen de voorgestelde vernieuwingen ageren. Er ontstaat een spanningsveld tussen het land zelf en anderen, wat een negatieve invloed kan hebben op de interne verstandhouding.

In de overige vallende huizen staat Saturnus op de cusp van het 8ste huis, terwijl Saturnus zelf heer van het 6de huis is. Er dringt zich een vernieuwing op in de werkomstandigheden, wat verwarrend of chaotisch kan verlopen, omdat Neptunus heer van het 8ste huis is en sterk staat in dat huis.

Pluto staat in het 6de huis, wat duidt op een verandering in de werkkring waarmee Bart De Wever rekening moet houden. Met Cheiron en de Noordelijke Maansknoop in het negende huis moet rekening gehouden worden met de juridische impact van alle noodzakelijke maatregelen, die vaak kwetsend kunnen overkomen.

(lees verder onder de afbeelding)

2. Krachten komen in beweging

Wordt Bart De Wever premier contact solaar radix horoscoopanalyse Roger Walraedt

Download hier de horoscooptekening

Bart De Wever moet zich schikken naar de eisen die het land aan hem stelt en dient zich te houden aan de wettelijke voorschriften om de financiën weer op orde te brengen.

Bij de contacten van de solaar met de radix staat de ascendant van de solaar in zijn 11de huis. Dit jaar wordt de persoonlijkheid van Bart De Wever sterk geconfronteerd met de opvattingen van de politieke partij of gemeenschap waarvan hij afhankelijk is. Hij koestert ideale toekomstverwachtingen voor zichzelf en voor het land. Veel van zijn persoonlijke energie gaat naar het sociale leven.

Het MC van de solaar valt samen met Jupiter, de Maansknoop en Cheiron in zijn 8ste huis. De verhouding tot zijn vrienden, geestesgenoten en het land staat voor een ingrijpende verandering die het lot van dit jaar zal bepalen. Hij moet zich wapenen tegen de kwetsende invloed van deze transformatie.

Bij de overige directe contacten door conjuncties staat Uranus conjunct met zijn Saturnus, die zijn heer van het 5de huis is. Situaties waarvan hij dacht dat ze permanent en betrouwbaar waren, worden plotseling bedreigd. Dit is een krachtig aspect, want Saturnus staat voor realiteitszin en standvastigheid in zijn leven, terwijl Uranus onverwachte veranderingen veroorzaakt.

Gedurende de voorbije jaren hebben zich spanningen opgehoopt door de vele kleine compromissen die Bart De Wever heeft moeten sluiten. Nu komen krachten in beweging die veranderingen willen aanbrengen. Hij staat op een punt waarop een keuze onvermijdelijk is.

Venus van de solaar, heer van het 4de huis en medeheer van het 10de huis, maakt een conjunctie met Venus, heer van het 2de en 9de huis van de radix. Bart De Wever moet zich schikken naar de vele eisen die het land aan hem stelt, en hij dient zich te houden aan de wettelijke voorschriften om de financiën weer op orde te brengen.

3. Een ware transformatie

Wordt Bart De Wever premier transithoroscoop BDW horoscoopanalyse Roger Walraedt

De kans dat Bart De Wever het ambt van eerste minister op zich neemt, is vrij groot. Hij zal echter rekening moeten houden met het feit dat België nog altijd een tweeledig land is met verschillende aanpakken.

”Bart De Wever zal voortdurend moeten balanceren om de samenhang van het land te bewaren.”

In de horoscoop van de verkiezing, geprojecteerd op de radix van Bart De Wever, valt de cusp van het 9de huis op de cusp van zijn 10de huis en staan Venus en de Zon in zijn MC met Mercurius op de cusp. Zijn maatschappelijke carrière wordt gedomineerd door de wettelijke bepalingen die aan de verkiezingen zelf verbonden zijn.

Met de Zon als heer van het 11de huis wordt zijn carrière bepaald door de politieke partij die de verkiezing beheerst. Venus is heer van de ascendant en heer van het 8ste huis van de verkiezing, waardoor de verkiezing zelf en de daaraan gekoppelde veranderingen invloed zullen hebben op zijn carrière.

Daarbij staat ook Mercurius, die heer van het 12de en 9de huis is, op de cusp van zijn 10de huis. Hierdoor moet hij, ondanks het respect voor de wettelijke basis, rekening houden met bepaalde vijandige krachten die hem nadeel kunnen berokkenen.

Zijn ascendant staat recht tegenover Saturnus, die heer van het 4de huis is van de verkiezingen, waardoor hij rekening moet houden met de gevestigde structuren van het land. Bart De Wever zal voortdurend moeten balanceren om de samenhang van het land te bewaren.

De Zwarte Maan uit het 12de huis van de verkiezing staat conjunct met zijn Pluto, die heer van het 3de huis is en in het 1ste huis staat. Voortdurend overleg is nodig om de ondermijnende invloeden die steeds opduiken te neutraliseren, wat zeer stressvol kan zijn voor zijn fysieke conditie.

De ascendant van de verkiezing staat in zijn 2de huis en vormt een driehoek met zijn MC. De verkiezing brengt Bart De Wever financieel voordeel en sluit volledig aan bij zijn carrière-ambities. De ascendant staat ook conjunct met zijn Uranus en de Maan, waardoor de verkiezing veranderingen in zijn werksituatie veroorzaakt, gesteund door de politieke partij waar hij deel van uitmaakt.

Het MC valt in zijn 8ste huis, waardoor de verkiezing een ware transformatie zal veroorzaken in zijn leven.

De kans dat Bart De Wever het ambt van eerste minister op zich neemt is vrij groot. Hij zal echter rekening moeten houden met het feit dat België nog altijd een tweeledig land is met verschillende aanpakken van de problemen. Dit kan echter ook inspirerend werken om de noodzakelijke hervormingen door te voeren voor het hele land.

Link naar de website van auteur Roger Walraedt:
https://astranalys.weebly.com

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom