Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Cursussen & workshops bij Bloom • september & oktober 2024

Inspiratie
Bloom
24/09/2024
Cursussen & workshops bij Bloom

Ontdek hier welke spirituele en bewustzijnsverruimende cursussen & workshops je bij Bloom kan volgen in september en oktober 2024. Reserveer nu je plekjes!

Medium Tim • Live demo 'Contact met overleden dierbaren'

Op vrijdag 25 oktober 2024 bij Bloom in Waregem doet Tim Everaerts, of Medium Tim, het ogenschijnlijke onmogelijke. Medium Tim legt contact met je overleden dierbaren. Wees erbij!


Medium Tim • Live demo 'Contact met overleden dierbaren'

Inclusief voorprogramma Soundhealing met Akshara

Het verlangen om weer verbonden te zijn met een overleden dierbare kan intens zijn, en nu is er een unieke kans om dit verlangen te vervullen. Want contact leggen met overleden dierbaren? Ja, het kan echt! Medium Tim voert een niet te missen demonstratie uit, waarbij hij het schijnbaar onmogelijke mogelijk maakt. Medium Tim legt contact met je overleden dierbaren en deelt persoonlijke boodschappen die hij rechtstreeks van hen ontvangt. Deze boodschappen zijn gevuld met liefde, herinneringen en soms zelfs inzichten die je leven kunnen veranderen.

Voorafgaand aan deze demonstratie trakteert Kristof Lambregts van Akshara je bovendien op een soundhealingsessie (19.00 - 19.45 uur) met gongs en klankschalen. Het wordt ongetwijfeld een avond die nog lang blijft nazinderen.

25 oktober, 19 - 22.00 uur
Bloom Waregem

Hoe graag wil jij contact met die ene persoon die er niet meer is, maar die je soms nog zo hard mist?

Pilates, Yin yoga en Mindfulness

Nieuwe najaarsreeks o.b.v. Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Jade Vervisch op woensdag bij Bloom in Waregem!


Pilates groepslessen

Ontdek de kracht van Pilates met Jade Vervisch! Jades lessen bieden een perfecte balans tussen flexibiliteit, kracht en ontspanning. Dankzij haar persoonlijke aandacht en expertise haal je het beste uit elke Pilates sessie. Je zult niet alleen fysiek sterker worden, maar ook mentaal meer in balans komen. Sluit je aan en ervaar zelf de positieve veranderingen in je lichaam en geest!

  • De groepslessen Pilates gaan door in de workshopruimte van Bloom, telkens op woensdag van 09.00 uur tot 10.00 uur.
  • Max. 12 deelnemers per groepsles. Breng je eigen yogamat mee of huur een mat aan € 2,5.
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

Yin yoga groepslessen

De yin yoga groepslessen bij Bloom in Waregem zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu beginner bent of al ervaring hebt.

Ervaar diepe ontspanning en herstellende kracht met yin yoga onder begeleiding van yoga docent Jade Vervisch. In deze lessen houden we langzame, meditatieve houdingen gedurende enkele minuten aan, wat helpt om de diepere lagen van je bindweefsel en gewrichten te stretchen. Door gericht ademhalen en mindfulness bevorder je innerlijke kalmte en geestelijke helderheid. Jades expertise zorgt voor een veilige, ondersteunende omgeving waarin je volledig kunt ontspannen en loslaten. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformerende effecten van yin yoga!

  • De groepslessen yin yoga gaan door in de workshopruimte van Bloom, telkens op woensdag van 10.15 uur tot 11.15 uur.
  • Max. 12 deelnemers per groepsles. Breng je eigen yogamat mee of huur een mat aan € 2,5.
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

Mindfulness

Tijdens de praktische mindfulness-sessies met Jade Vervisch leer je diverse technieken om in het moment te blijven en je aandacht te richten. Elke sessie begint met eenvoudige ademhalingsoefeningen om je geest tot rust te brengen. Vervolgens ga je aan de slag met lichaamsgerichte meditatie om spanningen los te laten en bewustzijn van fysieke sensaties te vergroten. Jade introduceert ook mindfulness in dagelijkse activiteiten, zoals eten en wandelen, zodat je deze technieken kunt integreren in je dagelijkse routine. Door middel van groepsdiscussies en persoonlijke reflecties krijg je de kans om je ervaringen te delen en te leren van anderen.

  • De groepslessen mindfulness gaan door in de workshopruimte van Bloom, telkens op woensdag van 11.30 uur tot 12.30 uur.
  • Max. 12 deelnemers per groepsles. Breng je eigen yogamat mee of huur een mat aan € 2,5.

Jades lessen zijn uniek vanwege de uitdagingen die ze biedt en haar vermogen om een groep te lezen en mensen te leren vertragen in deze drukke maatschappij.

Workshops

Ontdek de boeiende workshops van de maand oktober: 'Je bent zoals je slaapt' en 'Herinner je wie je werkelijk bent' onder begeleiding van Nadia Comairi, en 'Chakra's & gezondheid' met Caroline Risack.


2 oktober: Workshop Je bent zoals je slaapt

In deze workshop 'Je bent zoals je slaapt' op woensdag 2 oktober 2024 bij Bloom in Waregem en onder begeleiding van Nadia Comairi ontdek je heel wat boeiende informatie en tools die je helpen om je nachtrust en slaapgewoonten te optimaliseren.

Heb je slaapproblemen? Geraak je niet in slaap? Of val je wel in slaap, maar kun je niet doorslapen? Heb je slaapapneu’s? Word je vermoeid wakker of heb je het gevoel dat je niet herstelt? Ontdek dan de geheimen van een goede nachtrust in deze unieke workshop. Leer hoe slaap werkt en welke factoren een rol spelen bij slaapproblemen. Door eenvoudige tips en oefeningen krijg je handvatten om bewuster te leven en betere keuzes te maken tijdens je wakkere uren, wat direct invloed heeft op de kwaliteit van je slaap. Je krijgt ook concrete adviezen over voeding, beweging en routine die je meteen kunt toepassen om je slaap te verbeteren.

2 oktober 2024, 19.30 - 22.00 uur
Bloom, Waregem
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

9 oktober: Workshop Herinner je wie je werkelijk bent

In deze workshop 'Herinner je wie je werkelijk bent' op woensdag 9 oktober 2024 bij Bloom in Waregem en onder begeleiding van Nadia Comairi leer je hoe je je angsten kunt loslaten en transformeren in kracht. Wie ben je diep vanbinnen, onder al die lagen?

Gebaseerd op de inzichten uit het inspirerende boekje 'Het sprookje van de dood' en het diepgaande werk 'Cursus in Wonderen' biedt deze workshop een krachtige reis naar zelfontdekking en spirituele groei. 'Het sprookje van de dood' helpt je om je angst voor de dood los te laten en het leven met een vernieuwd perspectief te omarmen, terwijl 'Cursus in Wonderen' je begeleidt naar een dieper begrip van liefde, vergeving en innerlijke vrede.

9 oktober 2024, 19.30 - 22.00 uur
Bloom, Waregem
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

12 oktober: Chakra's en Gezondheid

De workshop 'Chakra's en jouw gezondheid' onder leiding van astroloog Caroline Risack op zaterdag 12 oktober 2024 is geen standaard introductiecursus tot het chakrasysteem. We starten heel dicht bij huis: in onze eigen geboortehoroscoop. De planeet Venus heeft een link met de chakra’s en die gaan we van heel dichtbij observeren. Caroline neem je mee in de Venuscyclus en wat deze voor jou persoonlijk betekent. Op deze manier ontdekken we het verhaal van de chakra’s. We gaan in dit deel aan de slag met geuren uit de aromatherapie, kleuren en edelstenen om deze chakra uit te diepen. En we leggen ook linken tussen de verschillende chakra’s.

In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met verschillende oefeningen om de chakra’s terug in balans te brengen. Verwacht je hier niet enkel aan meditaties, maar ook aan creatieve oefeningen of observatie-opdrachten. Het is de bedoeling dat je vooral veel gaat uitproberen en doen om te ervaren wat jou helpt om je chakra’s terug in balans te kunnen krijgen.

12 oktober 2024, 10.00 - 16.30 uur
Bloom, Waregem

De herfst is het seizoen van verzamelen wat je wil meenemen en loslaten wat je niet meer nodig hebt. Plan daarom me-time in en geef jezelf een avond of dag inspiratie en verbinding cadeau.

Cursussen

In oktober starten er drie topcursussen bij Bloom: 'Pendelen' en 'Astrologie voor beginners' onder begeleiding van Paul Van Egghen, en 'Kaartleggen met de Belline kaarten (gevorderden) met Ingrid Terryn. Schrijf je nu in!


Start 1 oktober 2024: Cursus Pendelen

Pendelen is van oudsher al een breed verspreide methode om in jezelf te kijken en antwoorden te vinden op allerlei levensvragen vanuit diepere lagen. In deze 'Cursus pendelen voor beginners' bij Bloom in Waregem onder begeleiding van docent Paul Van Egghen leer je eerst de essenties van de pendeltechniek: wat er nodig is om je correct af te stemmen en hoe je een juiste vraag kan stellen. Heel eenvoudige oefeningen en praktijktips zetten je snel op weg. Het vervolg is aan jou.

Vanaf les 2 van deze pendelcursus bij Bloom in Waregem bekijken we hoe je met kennis dient om te gaan richting jouw innerlijk weten, vragen via pendelkaarten kan structureren en je verstand en/of gevoel optimaal kan inschakelen om het antwoord juist in te schatten.

Data

  • 01 oktober 2024 / 19:30 - 21:30
  • 08 oktober 2024 / 19:30 - 21:30
  • 15 oktober 2024 / 19:30 - 21:30
  • 05 november 2024 / 19:30 - 21:30
  • 12 november 2024 / 19:30 - 21:30
Bloom, Waregem
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

Cursus Kaartleggen met de Belline kaarten voor gevorderden

Ben je klaar voor de volgende stap in het kaartleggen met de Belline kaarten? Na de succesvolle theoriecursus biedt Bloom in Waregem nu een praktijkgerichte vervolgcursus aan, speciaal ontworpen voor iedereen die zijn vaardigheden verder wil ontwikkelen en verfijnen.

Deze vervolgcursus richt zich volledig op de praktijk. Onder de deskundige begeleiding van Ingrid Terryn, onze gepassioneerde en ervaren kaartlegster, duiken we dieper in de verschillende legpatronen van de Belline kaarten. Je leert hoe je de kaarten effectief kunt gebruiken om concrete vragen te beantwoorden en krijgt de kans om zelf aan de slag te gaan met diverse leggingen.

Data

  • 03 oktober 2024 / 14:00 - 16:30
  • 10 oktober 2024 / 14:00 - 16:30
  • 17 oktober 2024 / 14:00 - 16:30
  • 24 oktober 2024 / 14:00 - 16:30
Bloom, Waregem
Visual onderbreking artikels platte banner Bloom web

Cursus Astrologie Beginners • basisreeks 1 • Start 3 oktober 2024 • Theorie + praktijk

De eerste reeks van de 'Cursus Astrologie voor beginners' met start op donderdag 3 oktober 2024 bij Bloom in Waregem is geschikt voor eenieder die geïntrigeerd is door astrologie. Tijdens de eerste twee lessen van deze beginnersreeks belicht docent van dienst, ervaren astroloog Paul van Egghen, de theoretische kant van deze kunde. Hierbij worden de betekenissen van de sterrenbeelden (of beter: dierenriemtekens) en de elementen in eenvoudige taal uit de doeken gedaan. Want... slechts met een gedegen basis ben je klaar voor het échte werk. Een aanrader!

Gedurende de volgende twee lessen word je dan zélf aan het werk gezet. Tijdens deze praktijklessen ga je zelf aan de slag en ontleed je zelf enkele voorbeeldhoroscopen.

Data

  • 03 oktober 2024 / 19:30 - 22:00
  • 10 oktober 2024 / 19:30 - 22:00
  • 17 oktober 2024 / 19:30 - 22:00
  • 24 oktober 2024 / 19:30 - 22:00
Bloom, Waregem

Change is the end result of all true learning.

Leo Buscaglia

Spirituele avonden • Vraag & antwoord

Ben je klaar voor een inspirerende avond, open communicatie en magische ervaringen? Kom naar de spirituele avonden onder begeleiding van Vincent Lagae en stel de vragen over spiritualiteit waar je, misschien al je hele leven, mee rondloopt.


Spirituele avonden • Eerste datum: 4 oktober

Deze spirituele avonden onder begeleiding van Vincent Lagae bij Bloom in Waregem bieden een unieke kans om vragen te stellen en antwoorden te krijgen in een open en transparante setting. Het belooft telkens een bijzondere, interactieve deel- en vertelavond te worden. Of je nu een doorgewinterde spirituele beoefenaar bent of net begint aan je reis, deze avonden bieden een warme en uitnodigende sfeer waarin alles mogelijk is. Verwacht boeiende discussies, verrassende inzichten en een diepere verbinding met jezelf en anderen. Elke vraag is welkom en elke ervaring wordt gewaardeerd.

Data

  • 04 oktober 2024 / 19:30 - 21:30
  • 07 februari 2025 / 19:30 - 21:30
  • 07 maart 2025 / 19:30 - 21:30
  • 04 april 2025 / 19:30 - 21:30
  • 02 mei 2025 / 19:30 - 21:30
  • 06 juni 2025 / 19:30 - 21:30
Bloom Waregem

Deze spirituele avonden bieden een veilige plek voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Heb je altijd al iets willen weten over je spirituele pad, of wil je ervaringen delen met gelijkgestemden? Dit is je kans!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2024-2025, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom