Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Divine Timing houdt van jou!

Inspiratie
Lynn Brosens
15/10/2024
Divine Timing houdt van jou!

Vraag je jezelf soms ook wel eens af waarom iets op zich lijkt te laten wachten, waarom sommige dingen helemaal anders gaan dan je had gedacht of waarom sommige dingen juist van een leien dakje lopen? Of gebeurt het net heel vaak dat zich situaties aandienen die te perfect zijn om toevallig te zijn? In beide gevallen kun je er zeker van zijn dat Divine Timing voor jou aan het werk is.

We zijn vaak bezig met wat we willen en hoe we dit kunnen krijgen. We hebben in ons hoofd al tot in de details gepland hoe het eruit zal zien, en we zijn zelfs al voorbereid op wanneer het gaat gebeuren. Maar soms vergeten we dat er een hogere wil is die ons gidst volgens het grotere plaatje van ons leven. Dit grotere plaatje is volledig in harmonie met Divine Timing. En hoe je het ook draait of keert, dit samenspel van hogere wil en Divine Timing heeft de overhand en ze werken altijd voor jouw hoogste goed. Is er iets wat je kunt doen om haar in de hand te werken? Jazeker: vertrouwen en loslaten.

Hoe vaak gebeurt het dat we achteraf zeggen: “Wauw, ik ben blij dat alles zo gelopen is, want het is veel beter uitgedraaid dan ik had verwacht”?

Banner Bloom Shop rechtopstaand

De magie van Divine Timing

Als je je begint af te stemmen op je hart, kom je automatisch in contact met de hogere wil die zich door jou heen wil manifesteren. Niet alleen is deze in harmonie met Divine Timing, maar ook met jouw passies, talenten en verlangens in dit leven. Je zult zien dat jouw zielsmissie in lijn loopt met jouw dromen. Divine Timing wil jou laten zien dat je niets mist als je je hart volgt en loslaat, maar dat je net alles zult winnen wat jij wilt. Het nodigt je uit om in vertrouwen te gaan en de vormen die jij hebt gegeven aan jouw verlangens los te laten.

Misschien zullen de dingen niet zo gaan zoals jij ze in gedachten had, maar daarachter wacht er weliswaar iets veel groters en mooiers op jou. Hoe vaak gebeurt het dat we achteraf zeggen: “Wauw, ik ben blij dat alles zo gelopen is, want het is veel beter uitgedraaid dan ik had verwacht”? Dat zijn vaak de momenten waarop we ons herinneren hoe goddelijk en speels tijd kan zijn.

Maak je keuze

Divine Timing staat altijd aan jouw zijde en orkestreert jouw leven op een wonderbaarlijke manier. Het is alleen aan jou om dat te zien en erop te vertrouwen. Het resultaat loslaten is een keuze die je kunt maken en de ruimte die daardoor vrijkomt, kun je vullen met vertrouwen dat alles perfect is zoals het is. Je mag er vanuit gaan dat alles goedkomt als je hiervoor kiest.

Voel de uitnodiging om de last van het waarmaken van jouw dromen aan het Universum over te dragen. Zo kun jij in rust en vrede jouw pad bewandelen. Het is een cadeau aan jezelf én aan de wereld, want als jij in jezelf vrede hebt met Divine Timing, dan zal zich dat ook weerspiegelen in de wereld rondom jou heen door middel van synchroniciteit, ofwel ‘toevalligheden’ die niet perfecter hadden kunnen uitkomen.

Divine Timing houdt van jou. En haar enige doel is om jou te laten zien dat je mag loslaten en mag ontspannen, want er wordt altijd voor jou gezorgd. Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan, gewoon maar vertrouwen en loslaten. Daarom vind je hieronder twee speelse oefeningen om meer in harmonie te komen met jouw Divine Timing.

Divine Timing staat altijd aan jouw zijde en orkestreert jouw leven op een wonderbaarlijke manier. Het is aan jou om dat te zien en erop te vertrouwen.

Oefen: jouw Divine Timing

”Stem jezelf af op jouw unieke levensklok en geef je over aan de stroom van het leven.”

1. Schrijfoefening:

Denk eens terug aan de keren dat Divine Timing jouw wildste dromen liet uitkomen en hoe gelukkig je toen was. Schrijf minstens 3 voorbeelden op en bedank Divine Timing hiervoor. Bedank haar ook voor de keren dat dit in de toekomst zal gebeuren.

2. Visualisatie: de klok van jouw leven

Ga comfortabel zitten en breng je aandacht naar je ademhaling. Adem een aantal keer diep in en uit en zucht een paar keer als je dat fijn vindt. Breng dan je ademhaling naar je hart en zie hoe daar een gouden klok aan het tikken is. Dit is de klok van jouw leven. Vraag je ziel om hulp om je af te stemmen op de klok van jouw leven. Wandel ernaar toe en ga ervoor zitten. In het centrum van de klok, waar de wijzers samenkomen, zit het hart van de klok. Kijk ernaar en visualiseer hoe goud licht jouw hartcentrum verbindt met het hartcentrum van de klok. Voel hoe jouw hart gaat kloppen in harmonie met het tikken van de wijzers. Neem even de tijd om dit te ervaren. Je kan in jezelf een aantal keer de volgende affirmatie herhalen: Ik geef me over aan Divine Timing.

Kun je genieten van het feit dat je helemaal niets meer moet, omdat je in harmonie bent met Divine Timing? Kun je alles even loslaten en je volledig overgeven aan deze ontspanning en het weten dat alles al voor jou klaarstaat en zich zal tonen op het meest perfecte moment voor jou?

Kom daarna rustig terug en weet dat je los kunt laten en volledig bent afgestemd op de klok van jouw leven.

Wie is Lynn Brosens?

Lynn is fotograaf, schrijfster en kunstenares bij 'Light of Lynn'. Ze houdt ervan om te verbinden en ervaringen te delen en dat doet ze op verschillende creatieve manieren. Ook de header van dit artikel werd gemaakt door Lynn zelf.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

  • >

    8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • >

    toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • >

    EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • >

    kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • >

    unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2024-2025, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom