Spirituele Bloom Fairs - programma Najaar 2024 >

Ontdek de Kracht van Emotionele Intelligentie met Wilga Zibel

Inspiratie
Bloom
03/09/2024
Ontdek de Kracht van Emotionele Intelligentie met Wilga Zibel

Wist je dat bijna alle problemen voortkomen uit het gevoel niet geliefd of niet toereikend genoeg te zijn? En dit, terwijl we allemaal VOLWAARDIG geboren worden! Wilga Zibel vertelt over haar missie bij de Colours of our Heart Academy & Foundation.

Emoties hoeven geen worsteling te zijn, maar zijn juist de wegwijzers die je helpen navigeren naar een leven vanuit verbinding met je kern, vanuit wie je werkelijk bent.

Ik ben Wilga Zibel: trainster, docent, auteur en oprichtster van de Colours of our Heart Academy & Foundation. Al ruim twintig jaar begeleid en ondersteun ik volwassenen en kinderen om te ontdekken hoe ze kunnen leven vanuit hun eigen waarden en talenten. Door mijn eigen ervaringen heb ik iets ontwikkeld dat ik als kind heel graag zelf had willen ontvangen. Daardoor ben ik genezen van anorexia, een ziekte die me gaandeweg in haar macht kreeg omdat ik liever niet in deze wereld van macht en oordelen wilde zijn.

Alles wat ik op mijn ontdekkingstocht tegenkwam, heb ik verder uitgewerkt. Het is mijn doel dat zoveel mogelijk kinderen deze sleutels in handen krijgen zodat ze beseffen dat ze waardevol zijn en dat ze er toe doen. Emoties hoeven geen worsteling te zijn, maar zijn juist de wegwijzers die je helpen navigeren naar een leven vanuit verbinding met je kern, vanuit wie je werkelijk bent.

Onze aanpak

”Met 'Play Your Colours' ontdek je spelenderwijs of je handelt vanuit je hoofd of vanuit je hart.”

Colours of our Heart Academy & Foundation

Vanuit deze stichting geven we kinderen via ‘Het Spiegelboom Project’ mogelijkheden om hun emotionele veerkracht te versterken.

Waarom de Spiegelboom?

We leren kinderen hun emoties begrijpen. De angst om emoties te voelen en te uiten, en niet te weten hoe we ermee moeten omgaan, zorgt voor heel wat mentale, psychische en gedragsproblemen. Zover hoeft het niet te komen als we onze kinderen leren dat emoties niet eng zijn. Elke emotie heeft een oorzaak, een oorsprong en een verhaal. Door kinderen te leren naar hun emoties te luisteren en er niet van weg te lopen, ontdekken ze wie ze zijn, wat hun behoeftes zijn en hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen.

Play Your Colours

'Play Your Colours' is een bewustzijnsspel waarin je spelenderwijs ontdekt of je handelt vanuit je hoofd (angsten) of je hart (gevoel). Met 16 verschillende speelmogelijkheden ga je als avonturier op zoek naar jouw unieke schatten.

Samen bouwen we aan een toekomst vol liefde, kracht en zelfvertrouwen voor onze kinderen!

Vanuit mijn hart naar jouw hart,

Wilga Zibel
Colours of our Heart Academy & Foundation

Door kinderen te leren naar hun emoties te luisteren, ontdekken ze wie ze zijn en hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen.

Gratis e-book

Ben je nieuwsgierig naar Wilga's trajecten en wil je ook een bijdrage leveren aan een wereld waarin kinderen kunnen openbloeien en hun talenten kunnen inzetten? Vraag dan nu het gratis e-book aan.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie
Bloom 6 2024 is uit!

Abonneer je nu op Bloom tijdschrift

  • >

    Thema: rituelen

  • >

    Rituelen met kristallen
    Crystal grids & chakra recharge

  • >

    Israël & Palestina
    De vragen die dit drama oproept

  • >

    Rituelen & zelfliefde

  • >

    Mindful koken
    Een uurtje therapie in de keuken

  • >

    Maak je eigen ritueel
    Verhoog je frequentie

  • >

    Ben jij geboren op een cusp?

  • >

    en zoveel méér

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom